HTML

A cigányok hangja Radics Béla The voice of Gypsies

cigány,roma,magyar Ez a blog azért jött létre,hogy a teljesen civil,politikai pártoktól független, cigány- emberek véleményét is megismerhessék az emberek,hogy ne csak a hatalom által megválasztott díszcigányok nyilatkozatait olvassák!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Roma Politikusok bemutatása! Szényenszemre! 2

2010.10.22. 13:07 lautarirom

Farkas Flórián

A politikai köpönyegforgatás

elsőszámú magyarországi bajnoka!

2002-től máig a Fidesz listán bejuttatott

országgyűlési képviselője. A Fidesz vezető díszcigánya!

 

 

 

 

Egy 2008-ban tett Flórián nyilatkozat:    

"A Lungo Drom elnöke a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában úgy fogalmazott: a roma értelmiségnek nem a Magyar Gárdával kellene foglalkoznia elsősorban, hanem a kormány cigánypolitikáját kellene látványosan elutasítania. A roma politikus hozzátette - bár a jelek sajnos nem erre utalnak -, ha a Magyar Gárda működése nem a kisebbségek, és különösképpen nem a cigányok ellen irányul, nem a viszályt szítja, hanem valóban az ország épülését, a kiszolgáltatottak védelmét szolgálja, akkor a cigányoknak is a Magyar Gárdában van a helyük."

Flórinkal kapcsolatban Két cikket ajánlanék olvasásra, melyek rálátást mutatnak Flóri tesónk politikai ámokfutására, s bizonyítékot is szolgáltatnak arra vonatkozóan, hogy magyarországon jobb, bal, és liberális oldalon is egyforma aljas politikát folytattak az elmúlt több, mint húsz évben a cigánysággal szemben!

1998-03-19-én még a "Narancsosok Így vélekedtek, és írtak Farkasról:


Eljárási kegyelem Farkas Flóriánnak: Elsikálva

Elmarad Farkas Flórián nagy érdeklődéssel várt büntetőpere. Sosem tudjuk már meg, kezelt-e hűtlenül pénzt a Lungo Drom cigány szervezet, egyben az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat (OCKÖ) elnöke, megsértették-e a számviteli fegyelmet az általa vezetett alapítványoknál: Farkas Flórián eljárási kegyelmet kért és kapott, így tiszta lappal futhat neki a választásoknak.... olvasás folytatása a linkre kattintva: http://www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=2201

Ezek után Flóri idáig vitte:

Farkas Flórián miniszteri biztosként felügyeli a roma támogatásokat

http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/farkas-florian-miniszteri-biztoskent-felugyeli-a-roma-tamogatasokat.html

 

TESSÉK MONDANI HOGYAN LEHETSÉGES  EZ???????

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://radicsbela.blog.hu/api/trackback/id/tr332390789

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A romák pénze 2010.11.18. 09:00:42

 Farkas Flórián úgy látszik szintén magáévá tette a Fidesz azon gondolatát, hogy bármit megtehetnek, hiszen őket a nép bízta meg azzal, hogy emeljék ki Magyarországot a több, mint húsz éve tartó posványból.   Egyébként Farkas Flórián tökéle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása